Summer Special | Get 50% Off | Code #GET50
KDO SVA MIDVA
Kratka predstavitev
26 april, 2023od
KDO SVA MIDVA
Administrator


Večkrat me kdo vpraša kdo sem, kdo sva.

Sva mož in žena. Našla sva se pred skoraj 15 leti. Poti so se prepletle,zgodila se je poroka, rodila hčerka, ... in nato je prišla bolezen, ... čeprav vsako zdravljenje pusti posledice - fizično in psihično, nama ni zmanjkalo volje. Bili so dnevi smeha in joka. Na kar se je zgodil maki čudež, druga nosečnost in premik v moji glavi.

Službo, katero sem oboževala, sem čez noč pustila, in z možem sva začela ustvarjati M&M. Sprva hobi, danes moja služba, a še vedno uživam kot prvi dan.

Najini izdelki so plod sodelovanja z vami in najinih idej. Ideje vedno znova nastajajo in to je čar ... tudi želje ostajajo. Prepletajo se nova prijateljstva in zaključujejo nekatega poglavja, ki nimajo vloge v najinem svetu, ker sva le preprosta mož in žena. Mož, ki uživa v glasbi in žena, ki ji družina pomeni največ, ustvarjanje z lesom, ki ji daje energijo in delo na vrtu, ki zbristi misli.

In to je najina spletna trgovina, kateri jaz pravim spletna trgovina po naročilu, ker je vedno možnost za izbiro vaših želja.

KDO SVA MIDVA
Administrator26 april, 2023
Deli objavo
Arhiv