Summer Special | Get 50% Off | Code #GET50
LETO 2021 ZAPIRA SVOJA VRATA
Prihaja novo poglavje knjige - leto 2022
25 april, 2023od
LETO 2021 ZAPIRA SVOJA VRATA
Administrator


Konec leta ... Le še nekaj dni in knjiga 2021 bo napisana. Leto, ki se je začelo z bolečino, ki je ostala. Leto viharjev na poslovni poti, a jadra so se v drugem delu leta ponovno odprla, ko sva za izdelke namenjenim otrokom pridobila certifikat CE.

Izdelki v kategoriji DRUŽABNE IGRE, ZA NAJMLAJŠE in UČNI PRIPOMOČKI imajo certifikat o skladnosti zahtevam standardov ali normativom dokumentov SIST EN 71-1 in SIST EN 71-3. Izdelki so izdelani skladno z zahtevami Direktive 2009/48/ES o varnosti igrač in Uredbo o varnosti igrač (Uradni list RS, št. 34/2011). Izdelek, ki ima certifikat, ima pri opisu zabeleženo. Na izdelku pa je označeno z oznako CE.

Leto, ki je bilo burno tudi na osebnem področju. Leto, ki je sprva razveselilo in kmalu razžalostilo. Leto se zaključuje. Ostali bodo spomini. Pred nami so prazniki, kateri nekatere bolj, druge manj razveselijo. Mi sami pa lahko največ naredimo s toplim pogledom, lepo besedo, toplino ...

Leto, ki prihaja, naj naj prinese medsebojnega razumevanja, spoštovanja in sprejemanja, in ne iskanje napak in razlik med nami. Vsak izmed nas je na svoj edinstven način čudovit, le videti je treba znat in poiskati dobre stvari. Tako naj bo tudi z letom, knjigo, ki se zapira tako. Slabi spomini opomin, lepi spomini veselje. Nova knjiga 2022 se odpira. Naj bo drugačna od 2021, naj bo polna ljubezni, topline, dobrih dejanj.

Na koncu še enkrat hvala, ker naju podpirate. Želiva si, da najina spletna trgovina mmwood.si tudi v letu 2022 raste, dopolnjuje ponudbo in predvsem razveseljuje vas.

LETO 2021 ZAPIRA SVOJA VRATA
Administrator25 april, 2023
Deli objavo
Arhiv