Summer Special | Get 50% Off | Code #GET50
LETO 2023
Zadnje dejanje v letu 2022
26 april, 2023od
LETO 2023
Administrator


Bilo je leto smeha in solz. Bilo je leto novih izzivov. Bili ste in ostajate, vi dragi kupci, drage stranke. Hvala, ker naju podpirate, hvala, ker naju razveseljujete z vsemi naročili in vsemi sporočili. Hvala za vsako pohvalo, hvala za vsako grajo. Hvala, ker ste in ker naju podpirate. Želiva vam čudovit zaključek leta.

Hvala za vse nove izzive in priložnosti. V novo leto, v leto 2023 odhajava polna optimizma in dobre volje.

Težko je strniti le nekaj misli za leto 2022 kot je težko izpostaviti le nekaj izdelkov iz leta 2022.

Vsekakor sva najbolj ponosna na najino prvo samostojno družabno igro SLEDI SVETA, ki je v najini glavi nastaja skoraj 1 leto in je letos poleti s pomočjo najine čudovite prijateljice NALU zagledala širni svet.

Nekaj izdelkov ni še zagledalo luči, ti bodo v naslednjem letu. V tem letu sva k najinim lesenim izdelkom, ki so najina prva ljubezen, dodala tudi butične izdelke tiska - skodelice, majice, ...

Ponosna sva na certifikat CE, katerega sva sicer pridobila že v letu 2021, in ga v letu 2022 dopolnila z novimi izdelki.

Od začetka naju na najini poti spremlja podjetje DBK prodaja in servis CNC laserskih strojev, s svojo strokovnostjo in kvalitetnimi stroji in Tronposblagajna z blagajno in spletno trgovino.

Staro leto zapuščava prijetno utrujena in ponosna na tisoče izdelkov, ki so v zadnjem obdobju bili narejeni in poslani vam. Hvala vsem poslovnim partnerjem, da sva lahko z najinimi izdelki razveselila vaše zaposlene, vaše stranke, ... In hvala vsem dobaviteljem za čudovito sodelovanje, katerega se veseliva tudi v prihodnje. V novo leto odhajava mirno, z novimi idejami, predvsem pa hvaležna za leto, ki nas zapušča in daje novem nov prostor.

Hvala vsem za čudovito leto 2022. Leto 2023 nam vsem prinese zdravja in veliko uspehov na vseh poteh.

LETO 2023
Administrator26 april, 2023
Deli objavo
Ključne besede
Arhiv