Summer Special | Get 50% Off | Code #GET50
NAČRTI ZA LETO 2022
Novi izdelki
25 april, 2023od
NAČRTI  ZA LETO 2022
Administrator


Šele voščili smo si za novo leto, pa je tu že februar. Če se mi je zdelo kot otroku, da gre dan počasi, teden da se vleče, kaj šele mesec in leto, mi danes dnevi letijo, tedni, meseci in leta švignejo mimo mene. Zato se ustavim, pogledam okrog sebe in uživam v trenutku tišine.

Prvega februarja je bilo 12 let, ko sem prejela diagnozo rak dojke. Bilo je leto strahu, bolečine, danes pa je spomin in opomin, da naj živim v miru. Ustvarjanje z lesom čeprav je to moj vir zaslužka, je sprostitev, je ljubezen in je čas, ko uživam. Barvanje me sprošča, in se ga nikoli ne naveličam.

Čez nekaj dni bo 4 leta, ko sva izrezala prvi izdelek. Spomin je svež. Na začetku nisem imela idej, le eno, in še to ob neznanju sem komaj ustvarila. Ponosna sem na ta 4 leta, leta učenja, spoznavanja novih stvari. Hvala podjetju DBK d.o.o., ki naju ves ta čas spremlja, spodbuja in pomaga in hvala podjetju COMTRON d.o.o. za sodelovanje in za najino malo spletno trgovino mmmwood.si. Hvala družini in prijatelju za spodbude in pomoč.

V letu 2022 bodo nastali novi izdelki, pripravljava nekaj zanimivega in večjega – a zaenkrat še ne razkrijeva. V drugi polovici leta 2021 sva dodala v najino ponudbo signirni stroj in z njim graviranje na kovinske izdelke, predvsem kemične svinčnike. Nisva tiskarna, sva mala ustvarjalca, za butične izdelke, da se približava s ceno 1 izdelka ali 10 na vam sprejemljivo ceno. Začetek letošnjega leta 2022 sva v ponudbo dodala še sublimacijo – sublimacijski tisk na tekstil in keramiko (lončke). Vse to dodajava, ker vas poslušava in želiva uresničiti čim več želja, in predvsem, ker uživava in vidiva, da je tudi to del najinega ustvarjanja. A vonj po lesu je tisti vonj, ki naju spremlja od jutra do večera in ostaja najina prva ljubezen, zato bova na tem področju še naprej ustvarjala in razvijala nove izdelke. Kmalu že kaj pokaževa.

NAČRTI  ZA LETO 2022
Administrator25 april, 2023
Deli objavo
Arhiv