Summer Special | Get 50% Off | Code #GET50
NOVA PODOBA - MOJMAR
Praznujeva 5 let ustvarjanja
26 april, 2023od
NOVA PODOBA - MOJMAR
Administrator


4, 3, 2, 1, .... ZDAJ.

S ponosom ti predstavljava, kaj se je zadnje mesece dogajalo v ozadju. Veš mesec februar je za naju poseben mesec - Marko praznuje rojstni dan, jaz praznujem malo drugačen rojstni dan, ... V tem mesecu sem pred leti izvedela za diagnozo rak dojke in predvsem je to mesec ZAČETKA NAJINEGA USTVARJANJA. Praznujeva 5 let ustvarjanja in zato sva se odločila, da je čas, da greva korak naprej z novo, dovršeno podobo na socialnih omrežjih, spletni strani oziroma celotnem najinem ustvarjanju od naročila do paketka, ki ga prejmeš pred vrata.

Ena čisto mala naloga zate, ker naju res zanima tvoj pogled in mnenje. Ti je všeč najina nova podoba, najin slogan? Komentiraj, vesela bova vsake delitve najine strani in profila.

Danes ZVEČER bova med vsemi sledilci, ki nama pomagate rasti, izžrebala nagrade. Drživa pesti, da bo sreča na tvoji strani in boš med nagrajenci.   Nagrajenci bodo objavljeni na FB profilu Mojmar ustvarjalnica in IG profilu mojmar_ustvarjalnica.

Hvala, ker naju spremljaš. Hvala, ker nama zaupaš svoje želje. Hvala, ker naju podpiraš z nakupom.

In velik HVALA pa gre prijateljici Daši iz Nalu. To je tako srčna punca, ki ustvarja z dušo, ki zna prisluhniti in ki zna usmerjati, da na koncu nastanejo čudovite ilustracije. ❤

NOVA PODOBA - MOJMAR
Administrator26 april, 2023
Deli objavo
Arhiv