Čas za družino in nove ideje

Dopust 2021

Sem človek, ki je ves čas v pogonu in težko sedim na miru, ker imam vedno občutek, kaj vse moram še narediti. Letošnje leto, čeprav ga je šele pol mino, je bilo polno viharjev. Bilo je obdobje, ko nisem vedela kako naprej.


Lani, le nekaj dni pred zaprtjem države zaradi covida, sva se z možem odločila, da je čas za nov korak – spletno trgovino. Čas epidemije je bil čas, ko sva dodajala najine izdelke v spletno trgovino, katero so nama postavili v podjetju Comtron d.o.o.. Bila sva ponosna in vesela, da nama je uspelo in da ste naju opazili.


V začetku leta 2021 sva si postavila nove cilje, ideje … Pa je prišel vihar, ki me je skoraj odnesel, a sva tudi tokrat stopila skupaj. Namesto nakupa novega stroja sva šla v certifikat CE izdelkov za najmlajše, družabne igre in učne pripomočke. In znova sem hvaležna za čas epidemije, ker je bilo posledično več časa, da sva uredila vse papirje. Bilo je kar nekaj tednov dela, a danes sva ponosna.


Kljub urejanju papirjev, pa sem ves čas razmišljala o novostih. Ni se povsem izšlo po načrtih iz začetka leta, a kljub temu je najina mala delavnica bogatejša. Ste opazili? V podjetju DBK d.o.o. vedno poskrbijo za vse najine želje. Mala delavnica ... res je mala. Naše stanovanje je majhno, in v vsakem kotičku je del najine zgodbe. Iz delavnice po stopnicah do dnevne sobe diši po lesu in ustvarjanju. Naša dnevna soba ni običajna dnevna soba pravita hčerki, a je naša, samo naša.


Poletje je čas oddiha in čeprav ne znam mirovati, letos bom. Za moža, ki me ves čas spodbuja, za hčerki, ki potrpežljivo čakata name, ko odgovarjam na maile, rišem, povezujem, barvam moje, vaše, naše izdelke. Hvala, ker razumete, da si bomo nekaj dni vzeli zase in za načrtovanje novih izdelkov … pssstt, … o tem pa naslednjič.


Naročila nemoteno sprejemava, izdelala pa jih bova po 8. avgustu 2021.