Pokukajte v najin svet

Od priprave do prejema izdelka

Velikokrat naju vprašate, če imava izdelek na zalogi in se začudite, ko poveva, da ne. Najini izdelki, kljub temu, da so v osnovi enaki, so si med seboj različni. Vsakemu iz med vas prisluhneva – izreževa po želji, gravirava po želji, pobarvava po želji. In zato ni vedno narejeno naslednji dan.

Vse skupaj se začne, ko nama zaupate naročilo, preko FB strani, ali preko maila, preko spletne trgovine. Nato računalniško pripraviva izdelek in ga v delavnici izreževa. Sledi brušenje, če je potrebno lepljenje, ki potrebuje svoj čas, da se posuši in na koncu barvanje. In na koncu pakiranje izdelka za prevzem dostavne službe.

Barvanje lesenih izdelkov.

Vsaka faza dela ima svoj čas. V vsaki fazi posebej uživava in en drugemu pomagava. Delati skupaj je nekaj najlepšega, pa čeprav velikokrat v tišini, ker le če sva zbrana, nastane lep izdelek. Včasih pa se zgodi, da računalniško pripravim narobe in je potrebno novo rezanje. Ali pa ni dan za barvanje in čopič gre svojo pot in je potrebno narediti na novo. A na koncu, ko sva zadovoljna z izdelkom, le ta potuje do vas.